auktoriserade återförsäljare

Launch X431

Med över 20 års erfarenhet är LAUNCH en av de ledande tillverkarna inom professionell fordonsdiagnostik med sin X-431-serie.

X431 Euro Link

X-431 EURO LINK är en kompetent diagnoslösning från LAUNCH, utrustad med en 10,1-tums HD-skärm och kraftfull hårdvara och mjukvara som är särskilt anpassad för den europeiska marknaden. Den erbjuder en omfattande och optimal lösning för alla bilverkstäder.

Med många diagnosfunktioner, som att läsa/ta bort felkoder, läsa parametrar, aktiveringstester, kodning och totalt 24 praktiska servicefunktioner täcker den alla krav för ett kompetent verktyg. Med en kraftfull 2,0 GHz fyrkärnig processor, ett 6300mAh batteri, 128 GB internminne och baserat på Android 10.0 ger den hög prestanda för din verkstad.

EURO Link levereras med SmartLink C som en standard VCI, som stöds av LAUNCH Super Remote Diagnosis System (SRDS), DoIP, PassThru.

30 999 exkl. moms

X431 TAB 3

Den senaste tillägget till vår X-431-serie är EURO TAB III, som är den nyaste högpresterande diagnoslösningen som utvecklats av LAUNCH.

Den har alla tekniska och diagnostiska fördelar från den tidigare X-431 EURO TAB II-modellen, såsom bred modelltäckning, kraftfull testfunktion, mängder av specialfunktioner, exakta livedata och mer.

Den nya högpresterande diagnosenheten är integrerad med en "Guidad-diagnos" -funktion, känd som LAUNCH Electronic Database, drivs av HaynesPro, för att stödja dina tekniker i deras dagliga arbete.

Det kommer med SmartLink C som en standard VCI, stöds av LAUNCH Super Remote Diagnosis System (SRDS), DoIP, PassThru och möjligheten att utöka enheten med HD Truck Software, som kan köpas separat.

Paketet inkluderar den nya LAUNCH O2-1 ScopeBox 4-kanals oscilloskop för att hantera sensortestning, en 13,3-tums HD-skärm som är läsbar i solljus, ett nydesignat APK-gränssnitt för mer praktiska funktioner och alla nödvändiga kablar och tillbehör.

49 999 SEK exkl. moms

Smartlink C

Smartlink C är den perfekta lösningen för att förbättra din diagnostik. Det ger möjligheten för en tekniker med Smartlink B att koppla upp sig mot vilket diagnosverktyg som helst, antingen via Wifi eller Ethernet. Med Smartlink C kan du få hjälp att fjärrdiagnostisera problem, felsöka och reparera från vilken plats som helst, med hjälp av en internetuppkoppling.

SmartLink C är designad för att anslutas direkt till fordonet, medan SmartLink B kan kopplas till valfritt diagnosverktyg. Fjärrdiagnostik genomförs smidigt och effektivt via SmartLink-plattformen.

Smartlink C och Smartlink B köps separat.

9 999 SEK exkl. moms

Frivilliga uppdateringar

Uppdateringar är frivilliga, 1 års fria uppdateringar ingår alltid vid köp av diagnosverktyg i X431-serien.