Autotuner

Nya generationens programmerare av ECU & TCU i fordon. Den ledande utvecklaren när det gäller läsning och skrivning för motoroptimering. Ultra-snabb processor och ett användarvänligt gränssnitt gör det till ett perfekt verktyg för både nybörjare och proffs. Inga abonnemangskostnader och uppdatering är gratis - för alltid.

REDO FRÅN START!

Autotuner levereras med allt du behöver för att komma igång direkt. Installationen går på ett kick och du är inom minuter redo att påbörja programmeringen.
DEN ULTIMATA LÖSNINGEN
OPTIMERING

Med Autotuner kan du läsa och skriva hundratals olika styrenheter för motor och växellåda.

LIVE DATALOGG

Dataloggen är utvecklad för att kunna spela in relevant live-data för motorn och utvärdera eventuella förbättringar du kan göra med din mjukvara.

ÅTERSTÄLLNING TILL ORIGINAL

Vill du återställa ett fordons original mjukvara så finns specialfunktionen ''Back to stock' där för dig.

marknadens bästa verktyg

MINIMERA ARBETSTIDEN

Senaste teknologin för säkrast kommunikation med ECU:n, ultra-snabb läsning av minnesinnehåll (intern eller extern flash och EEPROM) och online-säkerhetskopiering av TriCore-lösenord.

OBD

Autotuner gör det enkelt och smidigt att läsa av data från fordonets diagnostikuttag.

Bänk

Enkel koppling, ingen öppning av ECU behövs!

Boot mode

Autotuner gör det möjligt att ansluta direkt till ECU:ns kretskort (Boot), i de fall OBD eller bänk inte är tillgängligt eller du inte har bilen på plats.

VAD PASSAR DIG BÄST?

Vad du än väljer så har vi alltid enheter i lager för omgående leverans!

  • MASTER

    För dig som utvecklar egna filer eller använder flera leverantörer av filer. Du kan koppla slave-enheter under dig och skapa ditt eget nätverk.

  • SLAVE

    För dig som inte utvecklar egna filer och har en fast leverantör av filer. Det går att uppgradera till master eller flytta din slave till en annan leverantör när som helst.VÄRLDSUNIKA LÖSNINGAR

Autotuner ligger alltid i framkant när det gäller R&D. De släpper ofta världsunika lösningar och spenderar mycket tid för att Du ska kunna erbjuda dina kunder det absolut bästa.
har du några funderingar?

Vi finns här för att hjälpa dig.

Namn E-post Telefonnummer Meddelande Skicka in